Despre noi – pasiunea pentru muzica este cea care a pus bazele acestui proiect, echipa noastra fiind formata din tineri cu studii superioare in domeniul muzical. Reusita in cadrul evenimentelor, tine in special de imaginea noastra artistica, dar si de prestatia noastra, ringul de dans devenind atractia principala a invitatilor, iar atmosfera una de nedescris.

Ceea ce ne individualizeaza este seriozitatea si implicarea, cartea noastra de vizita fiind feedback-ul pozitiv al clientilor.

Repertoriul Formatiei Acord include toate genurile de muzica necesare unei petreceri de succes precum: muzica populara si de petrecere, muzica usoara romaneasca si internationala, slagare romanesti, muzica traditionala greceasca si machedoneasca, muzica dance, latino, rock’n’roll, pop-rock, reggae, muzica tiganeasca si lautareasca, oaspetii fiind intampinati pe acordurile armonioase ale programelor de virtuozitate.

Pentru a asigura un show muzical complet, Formatia Acord este echipat cu un sistem de sunet profesional.

Despre suport tehnic disponibil (in funcție de sală):
Dispunem de un sunet ​performant, de top, tip ​​Line Array ​db technologies ​DVA ​T8 ​= 4 buc​DVA ​T12 = 2 buc​DVA​ S1518N = 4 buc, DVXDM15 = 2 buc si LVX XM12 = 2 buc, mixer X32, microfoane si monitoare Shure, microfon Sennheiser. Putere totala 14.320W RMS (pana la 2000 de persoane).
Lumini: Moving Head INNO Pocket Spot = 4buc si LED PAR = 4buc.
Efecte speciale: Fum usor.

Pe acordurile muzicii noastre, petrecerea prinde contur!